villa zomernest

Steun ons

Geef ons een financiële duw in de rug

Er zijn heel wat mogelijkheden om onze werking financieel te steunen en mensen die leven met kanker te helpen om hun leven weer op de rails te krijgen. We zetten enkele opties op een rij. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer uitleg of suggesties.

Doe een gift

Dankzij jouw gift kunnen wij kwalitatieve en betaalbare activiteiten aanbieden aan onze gasten en investeren in een professionele organisatie. Elke gift is van harte welkom op: ons rekeningnummer BE52 7370 5078 5809 met vermelding: "Gift Villa Zomernest”. Wenst u een gift te doen vanaf 40 euro dan graag "Fiscale gift" vermelden.

Meer informatie

  • Sponsoring

  • Wil jij ook met je bedrijf op onze sponsorpagina en op onze WALL OF FAME  in Villa Zomernest komen? Dat kan op meerdere manieren. Door de expertise van je bedrijf aan te bieden als ondersteuning van onze werking, door een éénmalige, jaarlijkse of maandelijkse gift, door het organiseren van een sponsoractie met de collega’s. Kortom vele mogelijkheden. Hebben jullie al een idee of willen jullie er even samen over brainstormen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Geef een cadeau

Ken je iemand met kanker of een naaste die graag gebruik maakt van het aanbod in Villa Zomernest? Wil je hem/haar daar graag in ondersteunen? Misschien is het geven van een cadeaubon dan wel een leuk idee? Het bedrag van de cadeaubon bepalen jullie zelf. Neem gerust contact met ons op en dan maken we hier samen iets mooi van.

  • Mobiliseer je school

  • Zet een actie op touw en mobiliseer jouw school, familie en vrienden. Een wafelbak, snoepjesverkoop, toneelvoorstelling,… Hebben jullie al een idee of willen we er even samen over brainstormen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Steun met je testament

Wil je graag dat je nalatenschap ten goede komt van mensen die door kanker getroffen worden? Geef Villa Zomernest een plaats in jouw testament. Voor de laatste juiste juridische informatie hierover neemt u best contact op met uw notaris. Heeft u geen notaris? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je hiermee verder.

  • Word peter of meter

  • Bouw duurzaam mee aan ons warm nest voor iedereen die na een kankerdiagnose de draad terug opneemt. Dankzij een maandelijkse bijdrage word je meter of peter. Neem hierover contact met ons op en de nieuwjaarsbrief is niet meer ver af.

Online aankopen via Trooper

Doe je als particulier of professioneel regelmatig online aankopen? Via Trooper gaat bij elke aankoop een bepaald % (afhankelijk van webshop tot webshop) naar onze werking.

Hoe? Ga naar trooper.be en kies als vereniging Villa Zomernest. Zoek de webshop waar je iets wil bestellen en shop zoals altijd. Het kost je niks extra. 

Er is keuze uit 600 verschillende webshops. 

  • Meer info over de verschillende opties?

  • Je kan ons geheel vrijblijvend contacteren.

Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Sitemap

Extra links

Volg ons

Locatie

Contact