villa zomernest

Over ons

Maak kennis met onze vrijwilligers

De deuren van Villa Zomernest staan op maandag, dinsdag en vrijdag wagenwijd open van 13u30 tot 16u. Eén van onze geweldige vrijwilligers staat altijd klaar om je te verwelkomen of je vragen te beantwoorden aan de telefoon.

Voor de begeleiding van groepsactiviteiten, individuele sessies en het onderhoud van de Villa werken we samen met een team van vrijwilligers en professionele vrijwilligers. Ze dragen onze missie in het hart en steken de handen uit de mouwen op 1001 manieren. Ze zijn een onmisbaar klankbord en krijgen via coaching de kans om te groeien als expert en als persoon. 

Misschien heb jij ook wel zin om een engagement op te nemen?

Onze coördinator

Barbara De Meester verzorgt vanaf 7 augustus 2023 met een glimlach de dagdagelijkse werking van ons huis, en staat klaar om onze gasten, vrijwilligers en partners te ontvangen en te begeleiden.

 

Barbara De Meester

De mensen achter de schermen

De oprichters die er in 2018 voor zorgden dat Villa Zomernest vzw van start kon gaan, zijn ook vandaag nog steeds onze steun en toeverlaat, als inspiratoren en bestuurders.

Onze partners

De Villa staat niet alleen. We zijn omringd door de stevige bouwwerken van onze partners. Ze ondersteunen ons, zodat we ons aanbod nog beter kunnen afstemmen op wat jij verlangt.

Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Sitemap

Extra links

Volg ons

Locatie

Contact