villa zomernest

Jij als vrijwilliger

We zijn op zoek naar vrijwilligers met jouw enthousiasme en expertise

Mensen die een paar uurtjes van hun tijd kunnen vrijmaken om hun expertise ter beschikking te stellen van de gasten van Villa Zomernest. Of die gewoon een handje willen toesteken om de werking van ons warm huis mogelijk te maken ... op 1001 manieren. 

Onze vrijwilligers zijn goud waard!

Niet in het minst ook omdat ze ons klankbord zijn om de werking van de Villa tegen het zonlicht te houden en voortdurend te verbeteren. Daarom leggen we ze ook graag in de watten. We coachen en begeleiden hen en geven hen de kans om opleidingen te volgen.

Kom je graag eens langs voor meer informatie? Bel ons gerust op, dan maken we een afspraak. In het najaar plannen we nog een infoavond specifiek voor onze vrijwilligers, alle info hieromtrent komt op de website van zodra de datum is gekend.

Wil je voor ons ook wat tijd vrijmaken als vrijwilliger?

Momenteel zijn we zeer specifiek op zoek naar:

Gastvrouw/gastheer


Je wil je graag inzetten voor Villa Zomernest als gastvrouw/gastheer om gasten te ontvangen in een warme omgeving?

Liever een spontane sollicitatie? Dan kan ook! 

Spontane sollicitatie vrijwilliger


Wil je je graag spontaan aanmelden en samen op zoek gaan op welke manier je van betekenis kan zijn? Misschien als gastvrouw/gastheer, administratieve vrijwilliger, evenementvrijwilliger, …. Of wil je een ander talent inzetten? Laat dan van je horen.

Spontane sollicitatie professionele vrijwilliger


Heb je een specifiek talent waarmee je ook professioneel aan de slag bent en wil je dit graag delen met onze gasten? Misschien yoga, dans, massage, coaching of eerder iets creatief zoals tekenen, kalligrafie, …. Laat dan van je horen.

Vrijwilligersbeleid

Wij als vzw vinden het heel belangrijk dat we jullie ondersteunen in jullie werking. Je staat er niet alleen voor en voor alle vragen, twijfels, moeilijke momenten kan je dan ook bij ons terecht. We voorzien begeleiding, coaching en leuke samenkomsten. Lees hier meer over in ons beleid.

Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Sitemap

Extra links

Volg ons

Locatie

Contact