villa zomernest
Gegeven door Mieke Van Hecke, met ruim 15 jaar ervaring als erkend Mindfulnesstrainer. Uw bijdrage: 5 euro per sessie (Totaal = 20 euro)

👉 Ben je op zoek naar een methodiek om innerlijke rust te vinden bij je lichaam en adem?
👉 Wil je meer zintuiglijke kwaliteit halen uit het huidige moment in plaats van met je wandelende hoofd vaak te vertoeven in toekomst en verleden?
👉 Ben je nieuwsgierig hoe jij de toeschouwer kan leren worden van je gedachten en emoties, zonder jezelf erin te verliezen?

3 x JA?!

Dan hebben we bijzonder goed nieuws voor jou.
Mieke heeft speciaal voor de gasten van Villa Zomernest een Mindful Traject in elkaar gestoken: diepgaand en toch licht; serieus en ook grappig; binnen en buiten; alleen en met elkaar. Ze gaf in drie Gentse ziekenhuizen tal van Mindfulnesstrainingen op oncologie-afdelingen en zal deze deskundigheid aanwenden in ons open huis! Meer info over Mieke: www.m-i-e.be

Heb je momenteel voldoende energie voor deze mentale aandachtstraining? Ben je bereid om het hele traject aan te gaan, inclusief de thuisbeoefening?
Schrijf je dan snel in voor dit uniek programma = 1 inschrijving voor het volledige traject.


Het traject bestaat uit 4 sessies:
8 november * sessie 1: je adem, lichaam en zintuigen als anker
15 november * sessie 2: zacht bewegen en grenzen bewaken
29 november * sessie 3: mild omgaan met gedachten en emoties
13 december * sessie 4: waardengedreven leven
telkens van 14u00 tot 16u30
Na inschrijving ontvang je een intakeformulier zodat Mieke de training helemaal kan afstemmen op noden en behoeften van de deelnemers.

Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Sitemap

Extra links

Volg ons

Locatie

Contact