villa zomernest

Kom eens langs

Levensloop Deinze

Levensloop is een initiatief van Stichting tegen Kanker waarin solidariteit centraal staat. Het is een 24 uur durend recreatief evenement voor jong en oud waarbij we samen bewegen tegen kanker, zonder competitie. Er worden teams gevormd die al wandelend of lopend elkaar aflossen om als team 24 uur in beweging te blijven. De opbrengst van Levensloop gaat integraal naar het wetenschappelijk onderzoek tegen kanker, naar preventie initiatieven en naar ondersteuning van patiënten.  Van deze steun heeft Villa Zomernest al kunnen genieten o.a. voor de inrichting van onze massageruimte en voor het organiseren van onze belevingsweek vorig jaar in september.

Er zijn 3 belangrijke sleutelmomenten  tijdens de Levensloop:

  • de openingsceremonie waarbij de Vechters centraal staan. Dit zijn mensen die ooit de diagnose kanker kregen hebben en gezamelijk de eerste ronde afleggen, aangemoedigd door familie, vrienden en alle deelnemende teams.
  • de kaarsenceremonie  heeft een dubbele symbolische bedoeling: mensen herdenken die overleden zijn aan de gevolgen van kanker en vooral om hoop en moed te geven aan de Vechters
  • de slotceremonie  waarbij iedereen die Levensloop mee mogelijk heeft gemaakt in de bloemetjes wordt gezet, in het bijzonder de deelnemende teams.

Wil je deelnemen als Vechter?

De openingsceremonie start op 8 oktober om 15h. Alle deelnemende kankerpatiënten die dit wensen, de Vechters, openen het wandelparcours met een ereronde in een paarse Vechters-t-shirt. Na de openingsceremonie is er van 16h tot 17h een receptie. Die is gratis voor Vechters, je partner of naaste betaalt 10 euro. Daarna kan je als Vechter genieten van allerlei gratis workshops. Om 21 uur wordt de kaarsen ceremonie gehouden en op zondag word je heerlijk verwend met een gezond ontbijt. Tenslotte zit je als Vechter op de eerste rij van de slotceremonie waarbij de opbrengst van Levensloop 2022 bekend gemaakt wordt. 

Ben jij zo een Vechter? Interesse om hieraan mee te doen? Schrijf je in via vechters.deinze@levensloop.be

 

 

 

 

 

Meer info
Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Sitemap

Extra links

Volg ons

Locatie

Contact