villa zomernest

Kom eens langs

Infosessie door Freya Rowaert: klare kijk op kanker

Kanker gooit je leven overhoop. Je hoofd zit vol vragen en de medische termen vliegen je om de oren. Freya Rowaert (45) leeft nu 20 jaar met kanker en weet er alles van. Om lotgenoten vanuit haar eigen ervaring te ondersteunen, lanceerde ze het webplatform ‘Klare kijk op Kanker’. Ze is er zelf de gids voor kankerpatiënten en hun omgeving.

Kanker helder uitgelegd

Beschouw Klare kijk op Kanker gerust als het levenswerk van Freya. Ze leeft zelf al 20 jaar met kanker en droomt er al even van om kankerpatiënten en hun omgeving heldere info aan te bieden: “Toen ik voor het eerst ziek werd, had ik graag wat meer info gehad. Ik heb veel zelf moeten ontdekken. Met Klare kijk op Kanker wil ik anderen geven wat ik zelf vaak gemist heb: heldere, toegankelijke info, met een positieve instelling.”

Een portie houvast

Freya wil meer doen dan alleen informeren. Ze wil ook morele steun bieden. Door haar eigen ervaringen te delen: “Een kankerdiagnose gaat altijd gepaard met veel onzekerheid en stress. Met Klare kijk op Kanker wil ik patiënten laten weten dat die gevoelens oké zijn. Door te delen wat ik onderweg heb geleerd, hoop ik hen ook te inspireren over hoe ze met hun situatie kunnen omgaan. Goed weten waar je aan toe bent, kan je een pak onzekerheid en stress besparen.

Meer info
  • Datum: donderdag 26 oktober
  • Uur: 14u tot 16u
  • Kostprijs: 5 euro
  • Locatie:  Villa Zomernest vzw, Brouwerijschuur, Dorp 24, 9830 Sint-Martens-Latem, België (map)
  • Inschrijven verplicht via onderstaande knop "inschrijven" 
Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Sitemap

Extra links

Volg ons

Locatie

Contact