villa zomernest

Kom eens langs

Infosessie Back On Track Challenges

Het doel van de Back on Track Challenges is mensen na hun kankerbehandeling sportief uit te dagen. Het fonds werd in 2015 opgericht door Thomas Van der Plaetsen. Vanuit zijn ervaring wil hij mensen inspireren en met kleine projecten een zichtbare impact creëren op de ondersteuning tijdens en na de behandeling. Omdat sport en beweging een zeer positieve invloed hebben op de gezondheid, vormt dit de basis. Maar de overgang tussen de medische behandeling - met veel opvolging - en de draad van het gewone leven weer opnemen, is voor velen een onzekere periode. Back on Track biedt een professioneel ondersteund traject aan om u te helpen die overgang vlot te maken.

Back on Track biedt 3 trajecten aan waartussen u kan kiezen: Bike – Run – Walk. Via wekelijkse trainingen wordt naar een einddoel toegewerkt. Dát is de sportieve uitdaging. Het einddoel is dankzij professionele begeleiding voor iedereen haalbaar. Bovendien willen ze aandacht geven aan de mens in zijn geheel door een extra curriculum aan activiteiten. Zo krijgt u een unieke kans op persoonlijke groei. Ondersteuning van familie of vrienden kan soms het verschil maken om een uitdaging vol te houden. Daarom werken wij met ‘buddies’. Hebt u iemand die samen met u en voor u de uitdaging wil aangaan? Dan zijn ook zij van harte welkom.

Met dit unieke traject op maat gemaakt, willen zij u de kans bieden de eigen weg terug te vinden in het leven. Neem ter inspiratie alvast eens een kijkje op hun website of social-media pagina’s. Beelden van de vorige edities en getuigenissen kan u daar bekijken: backontrackfoundation.com/getuigenissen

Wil je hier graag meer informatie over? Kom gerust langs op de infosessie. Tijdens de infosessie wordt het volledige traject en de doelstellingen ervan uitgelegd. Bovendien is er mogelijkheid tot vraagstelling of een kort gesprek.

Meer info
  • Datum   donderdag 9 december 2021
  • Uur   19h30
  • Kostprijs   gratis
  • Locatie:  Villa Zomernest vzw, Kwakstraat, 9830 Sint-Martens-Latem, België (map)
  • Inschrijven verplicht via info@backontrackfoundation.com
Kwakstraat 13
9830 Sint-Martens-Latem

Sitemap

Extra links

Volg ons

Locatie

Contact